maanantai 20. toukokuuta 2013

Ei mennyt niin kuin Strömsössä


18.5.2013




















Heräsin klo 12 ja tunsin oloni vain hieman heikoksi, kun aloin syömään. Lähdin Software parkin bussi asemalle ja söin aseman läheisyydessä olevassa Mosburgerissa. En saanut tilattua ranskalaisia, koska heillä ei ollut kuvaa niistä. Sitten lähdin yliopistolle päin bussilla 92. Sekosin laskuissa, joten menin yliopistolle asti ja sitten sain vasta viestin Tomatolta, että se on kaksi asemaa ennen yliopistoa.

 Saavuin juuri ajallaan punamekkoisten tyyppien luokse, jotta kuulin säännöt. Johtajalla oli kalkkiin upotettu pallo, jolla hän jättää merkkejä. Tomato saapui kuitenkin puoli tuntia lähdön jälkeen. Meillä oli vaikeuksia löytää oikeaa reittiä. Lämpötila oli ainakin 30 °C. Aluksi kävelimme rannan reunassa. Sitten käännyimme Speedyn ohjeiden avulla vasemmalle ja jatkoimme todella köyhän näköiselle asuinalueelle. Minä näin oikeat kiinalaiset markkinat. Sieltä suuntasimme kiipeämään mäelle. Mäellä hengästyin ja uin hiessä.

Jossain vaiheessa huomasin meidän olevan Wanshi puistossa. Siellä ei ainakaan pystynyt valitsemaan väärää suuntaa, mutta joka suunnassa näkyi sama vihreä rotko ja kallion seinämää. Puhuin Tomaton kanssa iästäni. Kiinassa kaikki ovat 1 vuoden vanhempia kuin Euroopassa, koska lapsi täyttää yksi Kiinalaisen uuden vuoden aikaan ja kaksi oikean syntymäpäivän aikana. Jossain vaiheessa kadotimme merkit ja päätimme suunnata yliopiston länsiporttia kohti. Alkoi sataa hieman, mutta pahempaa oli ukkonen ja salamat. Lisäksi pimeys oli laskeutumassa. Aloimme juosta kohti länsiporttia. Katsoin aina välillä kartasta monta nähtävyyttä meidän ja länsiportin välillä oli. Pitkän hölkän jälkeen pääsimme ulos puistosta ja otin bussin yliopiston länsiportille.

Tapasin Miian, Pennyn ja hänen kaverinsa Valerien ja Jenniferin länsiporttia vastapäätä olevan Mcdonald'sin edessä. Menimme syömään nuudelipaikkaan, jonka liha maistui ihan karjalanpaistilta kotona. Syömisen jälkeen tapasimme Amerikkalaisia vaihto-opiskelijoita. Lähdimme heidän kanssaan bussilla 22 Bay parkiin. Siellä suuntasimme kohti baareja ja lava olikin isompi kuin olin kuvitellut. Puistossa oli nimittäin Musiikki tapahtuma. Kuulimme We will rock you biisin, mutta sitten musiikki vaihtui rauhalliseen Kiinalaiseen musiikkiin. Päätimme suunnata Me and you 2 baariin. Palvelu oli hyvin hidasta. Kun vihdoin saimme juomat, saimmekin Breezerin sijasta kaljaa. Heillä ei ollutkaan Breezeriä, joten he vain vaihtoivat ne kaljoiksi. Tarjoilija näytti vihaiselta, kun valitimme asiasta. Lopulta Penny hankki rahamme takaisin. Silloin olin jo niin väsynyt ja vihainen, että halusin kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti