maanantai 27. toukokuuta 2013

Photoshoot


25.5.2013


Kirjoitan vain lauantaista, koska muina päivinä ei tapahtunut mitään jännää. PS. 2000 sivun katselua!

Heräsin vasta kahdeltatoista. Suuntasin bussilla 28 kohti Marryn asuntoa. Olimme sopineet kuvaukset huippumalli haussa tyyliin. Marry meikkasi ja laittoi hiukseni. Hän käytti siveltimiä kuin ammattilainen. Vaikka luomivärini oli tumma meikki ei ollut raskas. Kuvasimme toisiamme puussa ja rannalla. Jouduin kärsimään nojatessani puuhun ja hiekkaan, mutta Marry sanoi, että kauneudesta pitää kärsiä. Toivottavasti kuvat onnistuivat.

Meidän piti mennä keilaamaan, mutta paikka oli buukattu täyteen. Päätimme mennä Wandan kreikkalaiseen ravintolaan syömään. Emme päässeet ravintolaan sisään kuin vasta 35 minuutin odottelun jälkeen. Sitä ennen söimme jäätelöä Dairy Queenissa. Banaani-mansikka jäätelössä oli seassa ainakin oikeaa banaania. Päästyämme ravintolaan jouduimme odottamaan 25 minuuttia ruokaamme. Saimme kreikkalaisen salaatin hyvitykseksi, mutta olimme silti vihaisia, koska David joutui odottamaan meitä.

Päästyämme ravintolasta kävimme ostamassa juotavaa WalMartista. Ostin kranaattipullossa olevaa omenaviiniä, koska vodka-mehu sekoitukset olivat vain 3%:sia. Menimme Marryn asunnon läheiselle rannalle. Siellä oli ihanan hiljaista. Tosin hyttyset söivät minua jatkuvasti, vaikka laitoin hyttysmyrkkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti